Opbygge livslang netværk med din egen byttehandel gruppe

Jeg ved ikke, hvis du nogensinde seriøst har overvejet byttehandel. Hvis du ikke har overvejet det, er det nok på tide, at du gjorde. Hvorfor? Nå, foruden det faktum, at begge parter i en byttehandel forlade føle sig tilfreds, kan det også bygge livslang personlige eller forretningsmæssige forbindelser. Opbygge et netværk af kontakter med andre mennesker ikke kun øger antallet af bekendte og venner, du har det også praktisk garantier succes. Det er velkendt, at netværk er en meget vigtig del af erhvervslivet, uanset om det er gjort for at finde flere business tilbud eller finde billigere produkter eller for at nyde udveksling af varer og tjenesteydelser uden penge eller blot for at opbygge netværk. Byttehandel er en af de mest oversete business og personlige værktøjer til rådighed for dig lige nu. Nu spørgsmålet bliver, hvordan du kan drage fordel af den byttehandel system for dine egne interesser? Internettet er den nemmeste måde at drage fordel af byttehandel og oprette din egen gruppe. Aldrig før har sammenkobling mellem enkeltpersoner været så nemt at opnå eller fastholde. Faktisk med ressourcer til rådighed kan online du oprette din egen byttehandel gruppen uden selv bruge en skilling!

OK, nu skridt til at danne din egen byttehandel gruppe…

1. afgøre, hvad du ønsker at bytte. Apparater, tjenester, bøger, alt?

2. Sæt din gruppe med bedste gratis online ressource for at danne grupper.

3. annoncere for at få ordet ud.

1. ved fastsættelsen af kig hvad man skal starte en byttehandel gruppe for første til dine egne interesser og behov. Hvad ser du efter på internettet? Hvad vil du gerne spare penge på? Når du har en liste du kan gå og gøre en søgning på overture til at finde ud af, hvor mange søgninger er gjort på dette emne hver måned. Dette giver dig en idé om, hvor mange andre er interesserede. Linket for at gå til at gøre søgningerne er

2. den bedste ressource til at nedsætte en byttehandel for uden omkostninger er.

Du kan vælge den kategori du ønsker din gruppe i. Tilføje forklaring eller oversigt over dine forventninger til gruppen, og vælg hvordan du vil betjene den. For eksempel hvis du vil bevare en stærk hånd på alle bogføringer til group(recommended) derefter alle e-mails sendt til din gruppe skal passere igennem dig. Denne måde kan du se alle tilbyder gjort og holde spam eller tilbyder, der ikke går med politikker for din gruppe. Hvis det ikke er en big deal kan du vælge at lade din gruppe åben tillader nogen at skrive. Eller en tredje valg kan være at holde alle medlemmer modereret (for at starte), indtil du er sikker på deres hensigter og derefter skifte dem til ‘umodereret’ status. Valget er dit og yahoo grupper vil give dig den nødvendige infrastruktur til at oprette en sådan gruppe. Tjek bare gå til denne link og oprette en testgruppe, eller den faktiske gruppe, hvis du ved, hvad det er du ønsker.

3. Når du har besluttet hvilken gruppe til at starte og oprette, du nødt til at lade folk vide, hvor man skal udnytte muligheden er du officering. Tage del i diskussionsforummer med din gruppe i underskrivelsen af din e-mail kan føre til mange interesserede mennesker slutter sig til din gruppe. Diskussion og andre e-mail-grupper er en fantastisk måde at fremme din gruppe uden at fornærme folk med åbenlyse reklame. Yahoo grupper er også et godt sted at lede efter grupper du kunne deltage i diskussioner med.

Det kan tage et stykke tid at starte din egen byttehandel gruppe eller det kan ske meget hurtigt. Det hele afhænger af, hvor mange mennesker er interesseret i at særlig byttehandel og hvordan motiveret du befinder dig i at få ordet. Når startede du kan forvente at spare et ton af penge og mere vigtigere bygning livslang forbindelser med andre.

Tak for læsning,

Syed A. Abedi

One Reply to “Opbygge livslang netværk med din egen byttehandel gruppe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.