Høje udgifter til ikke-gør

9/11, 2001 har ramt en hel masse business. Men den hårdest ramte var luft industri. Amerikanske flyselskaber var stort set på jorden for de fleste af tid og ikke i himlen. Som gamle ordsprog siger. Fly er sikrere på jorden. Men de er bygget til at flyve og der hvor de skal hele tiden. Næsten hele flyindustrien blev hårdt ramt af at blive jordet. Millioner af arbejdspladser fordampet og milliarder af dollar gik under afløbet. Alle disse skyldtes ikke at gøre noget.
Peter Drucker, i sin bog ‘Administrere for resultatet’ definerer pris punkt i hele forsyningskæden.
1. produktivitet omkostninger
2. supportomkostning
3. politiarbejde
4. affald eller Inaktiv tid.
Drucker acceptere, at et tidspunkt alle tre koste centrum produktivitet omkostninger, support omkostninger, politiarbejde omkostninger er afgørende, at enhver virksomhed. Det kræver massive investeringer for at producere noget og markedsføre det med succes. Et hjørne skære her og der kan bifaldes, men du kan ikke fjerne nogen af disse tre cost centre på alle.
Men affald skal sjældent analyseres. Det er normalt helt tydeligt, at dette eller hint omkostninger ikke kan producere resultater; Uanset om vi kan gøre noget ved det er en anden ting.
Men affald er meget svært at finde.
Disse forhold er skjulte konti bog kun. Den normale tilgængelige konto vil ikke vise dette. Du skal grave hårdt for at finde disse uacceptable omkostninger for dine produkter og tjenester,
I it service industrien eller enhver videnintensiv industri, store bekymring af enhver øverste ledelse mennesker i 2001 var perioden bænk. Da industrien definerer det som en tid når din vide afsats arbejdstager sidder tomgang i mangel af projektet. Dette koster awesome penge til enhver organisation og trække det ind i store problemer. Lucent teknologi ansigter de lignende virkning i 2001-02.
Selv om for at undgå disse affald indsats og værktøjer er helt uden for konventionel tilgang til omkostninger kontrol og koste skære. De krævede stor og langvarig indsats, men faktum er mest koste skære, endsige den lineær nedskæring, engang røre ikke affald. Men i business affald er reelle omkostninger centrum. Det krævede en masse planer om systematisk og organiseret indsats til at genkende en affald i forsyningskæden og slippe af med det.
Enhver Manager Job er at holde skibet kører stram til at producere den største værdi for bestanddele.

6 Replies to “Høje udgifter til ikke-gør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.