De Top 10 fordele ved at have et-websted

Har du brug for et websted? Overvejer du at få en, men er i tvivl? Her tager vi et kig på de vigtigste grunde til hvorfor en websted kunne være til gavn for din organisation.
1) det vil give dig den konkurrencefordel
Hvis du ikke har et websted folk ikke kan besøge det – et indlysende punkt, du kan sige. Men hvis dine konkurrenter har websteder mennesker vil besøge dem! Disse mennesker er dine potentielle kunder! Husk også, at mange virksomheder har endnu til at komme online, derfor et websted vil give dig den konkurrencefordel.
2) det vil være en effektiv metode til reklame
Et websted er ikke en erstatning for andre reklamemedier men arbejder med stor succes sammen med det at forbedre billedet. Du kan tilføje dit domænenavn til andre trykte medier – flyers, visitkort, skilte osv. Det er steder, hvor mange mennesker forventer at finde dit websted detaljer i dag. De vil derefter forventer at gå til webstedet for yderligere oplysninger.
3) det vil øge din troværdighed
Mennesker forventer disse dage du at have en hjemmeside. Hvis de hører om jeres organisation bliver det første, mange af dem vil gøre at søge på internettet for at se om de kan finde dit websted. Hvis du ikke har en de kan opfatte dig for at være mindre troværdige og kan ikke tro er du en ‘rigtig’ virksomhed. Endnu værre, de kan snuble over dine konkurrenter og glemme alt om dig.
4) det vil forbedre din kommunikationsindsats
Kommunikationen med potentielle kunder og klienter er af enorm betydning. Et websted kan give alle dine kontaktoplysninger, herunder e-mail-adresser. Mange mennesker foretrækker at gøre kontakt via e-mail, da det er hurtig, nem, billig og bekvem. Du kan endda inkludere interaktive funktioner som feedback-formularer og kundens forespørgsel former. Folk kan tilmelde sig en postliste til at modtage oplysninger om din nyeste produkter og tjenester.
5) det vil være tilgængelig døgnet rundt
Dit websted fungerer for dig dag og nat til at give dig konstant dækning. Internet-brugere kan få adgang til dine oplysninger uanset om det er business timer. Du kan nå nuværende og potentielle kunder 24 timer i døgnet. Det er næsten som at have et ekstra kontor, der er altid åben!
6) du vil have en global målgruppe
Du kan nå ud til et verdensomspændende publikum. Dine tjenester vil være til rådighed for visning lokalt, nationalt og internationalt, at skabe en meget bredere bevidsthed om organisationen og potentielt en større kunde base. Andre mere traditionelle former for reklame nå et meget lille geografisk område i sammenligning, så et websted er potentielt en meget effektivt marketingværktøj.
7) det kan opdateres nemt
Oplysninger på dit web-sted kan hurtigt og nemt opdateret til at omfatte ændringer til dine produkter, tjenester, særlige tilbud eller kontaktoplysninger. Disse oplysninger kan ikke ændres på brochurer, flyers, visitkort eller eventuelle andre eksisterende print baseret reklame medie-de skal alle blive genoptrykt.
8) du kan handle online
Dit websted kan fungere som en online brochure, sætte dine produkter og tjenester hvor folk kan se dem. Folk kan finde dine produkter og kontakte dig via e-mail til at foretage undersøgelser, og kan du give online bestillingssedler. Du kan endda få en online shopping cart hvor kunden provenuet til en virtuel kassen og betaler med kreditkort eller betalingskort.
9) du behøver ikke at bære masser af materiel
Du kan have billeder og beskrivelser af dine produkter og tjenester på webstedet. Når du modtager en anmodning om et produkt kan du bestille det i specielt til kunden. Du behøver ikke at købe masser af stock upfront; penge er ikke bundet op. Nogle leverandører vil levere den kunde direkte, så du ikke behøver at se bestanden.
10) det vil gøre mest muligt ud af impulskøb
Folk kan se din online oplysninger straks når det passer dem.. Folk er utålmodig og impulsiv og kan ikke være parat til at vente på dine andre reklame bestræbelser på at nå dem. For eksempel, hvis de skal vente 3-4 dage for din brochure at nå dem via post, kunne dengang de have fundet et andet produkt fra et andet sted.
Bevæbnet med disse fakta, skulle du nu være i stand til at fortælle, hvis et websted er løsningen for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.