Arbejder grøn

Disse dage, alle taler om at gå grøn: grøn bygning, grønne genbrug og grøn pendling, grøn alt! Og med god grund; alle rapporter tyder på, at global opvarmning er stigende; forskellige dyrearter er faldet og nær udslettelse. Meget af dette er på grund af måde, vi, og generationerne før os, har behandlet planeten.

Da jeg læste en nylig kopi af Backpacker magazine, den globale opvarmning spørgsmål, tænkt jeg på hvordan man rigtig “grøn” arbejder og leje næsten virkelig er. Jeg har altid haft det i mit baghoved, naturligvis, men indtil jeg læse mere dybdegående, hvordan vi ødelægger vores planet og hvad der gøres ved det, jeg havde en hård tid om greenness af det hele.

Så hvad gør vi for at hjælpe planeten når vi arbejder og leje næsten?

• Antager du ejer et køretøj med en kæmpestor 30mpg og din daglige pendler er 30 miles hver vej og du har arbejdet på en mursten og mørtel office (eller tvunget din administrative assistent at køre til en mursten- og mørtel office hver dag) 5 dage om ugen, du (eller din assistent) ville udsende 9,860 pounds af kulstof hver ud i atmosfæren pr. år! Så hvis du leje en virtuel assistent, samt arbejde stort set selv, vil du spare en fantastisk 19,720 pounds af CO2-emissioner pr. år. Kilde: Stanford Universitys emissioner regnemaskine: Sørg for at stoppe af hjemmesiden og Beregn dit kulstof-emissioner.

• Mens det er svært at måle præcis hvor meget papir bruges i en mursten og mørtel office, hvad jeg kan fortælle dig er, at vores brug af papir er gået betydeligt siden starte Team dobbelt-ClickSM, en 100% virtuel virksomhed. I gamle dage var det ikke noget at bestille så mange som 10 sager (ja 50.000 + ark papir) i en given måned. Med en virtuel virksomhed og ved at udnytte virtuelle assistenter for 100% af virksomhedens arbejde vi skubbe en masse papir, hvis vi bruger mere end 2 bunker (1.000) ark om måneden. Så igen, arbejder stort set vinder: gemme på træer, spare på CO2-emissioner forårsaget af forarbejdning og forsendelse af alle de træer, der gør alt papiret.

• Hvis vi bruger mindre papir; Vi bruger færre blæk tonere og blækpatroner

• Hvad med carbon footprint vi forlade når vi spiser alt det hurtig mad, når vi spiser ud mens du arbejder på en mursten og mørtel office? En artikel antyder, at hver af os, ved at spise tre fastfood hamburgere pr. uge, bidrager til udledningen af 1,188 til 2,013 pounds af CO2 pr. år (Dette omfatter den energi, der anvendes i madlavning af burger samt pendler til burger fælles). Når du arbejder næsten, reducere du normalt høj grad antallet af gange om ugen du spiser ud, dermed reducere dit kulstof-fodaftryk igen. Og du har tendens til at bruge genbrugscontainere i stedet for alle disse smid-aways.

• De fleste af os, der arbejder stort set også udnytte virtuelle fax og telefonsystemer, som igen reducere vores kulstoffodspor gennem reduceret elektriske carbon omkostninger samt reduceret brug af papir.

• Hvis du har børn og du arbejde i en mursten og mørtel office (eller hvis din assistent er tvunget til at arbejde i en mursten og mørtel office) du bidrager til større emissioner med alle disse ture at afhente og aflevere børnene i børnehave.

• Mens jeg ikke kunne finde nogen tal på carbon footprint venstre fra Renseri, vi kan sikkert antage det er betydelig. Arbejder stort set betydeligt reducerer behovet for CO2-dyre Renseri.

• Tænk over det “grønne” rum vi spare ved at reducere antallet af kontorbygninger sættes.

• Vi høre om grøn bygning (brug af regenereret og genbrugt byggematerialer) ofte, men hvad med helt at eliminere behovet for den nye bygning. Denne handling alene reducerer CO2-fodaftryk i materialer-besparelser.

• Lad os tale om CO2-udgifter til kraftoverførsel en enorm kontorlokaler. Arbejder næsten, behøver du kun at magten det rum, du arbejder i

• Arbejder næsten, du har mulighed for at vælge grøn skriveborde, emballage og materialer

• Og den mest sjov “grønne” feature at arbejde stort set er misundt af alle dine mursten og mørtel venner, familie og bekendte!

Som du kan se, arbejder og leje næsten gør en betydelig indvirkning på reduktionen af ozonnedbrydende drivhusgasser og reducerer dit kulstof-fodaftryk. Team Dobbeltklik og dets personale (både interne og outsourcede) har arbejdet stort set siden 2000 og er stolte af at bidrage til en bedre verden for vores børn. Hvis du er interesseret i at ansætte eller arbejder stort set og at hjælpe planeten, skal du sørge for at besøge os på www.teamdoubleclick.com.

Yderligere oplysninger om arbejde grøn, kan du besøge

17 Replies to “Arbejder grøn”

  1. Can I simply just say what a comfort to discover an individual who really understands what they are discussing over the internet. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people ought to read this and understand this side of your story. I was surprised that you are not more popular because you most certainly have the gift.
    http://roberte825tzf6.blogproducer.com/profile

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.